perjantai 1. toukokuuta 2015

Alapääselfie: Vapun ykköstyyli
Kun nyt on maailman tapa ottaa selfieitä naamastaan, perseestään ja kokovartalokuvastaan, niin minä kapinallisena keski-ikäisenä keksin alapääselfien. Minusta tämä on reilumpaakin, koska otin kuvan ihan aidossa lököasennossa, enkä puristanut, veivannut tai kiertänyt itseäni minkäänlaiseen seksikkääseen kulmaan, joka häivyttää kaksoisleuan, vatsamakkarat tai hyllyvän pyllyn. Sen sijaan esillä on kunnon mahapallo ja henkkamaukan salihousutyylisiin vapaa-ajan housuihin verhotut selluliittiset sääret.

Siinäs näette valkolakin alla hikoajat ja muka tyylikkäiden bleisereiden pukijat.

Kunnon vapputyyli syntyy aidosta ja oikeasta täysin mauttomasta kotiasusta. Tyylikkääksi asun tekee se, että se on niin harkitun tyylitön. Muistelkaapa vaan edellisiä trendejä: esim. tennissukat farkkujen päällä, hillittömät olkatoppaukset, ja viimeisimpänä meitä vuosikausia piinannut pillifarkkumuoti (KENEN yli kolmikymppisen ei-huippumallin päällä ne muka ovat tyylikkäät, kysyn vaan?!!! Ja muuta ei kaupasta saatana saanut!)

Uskokaa pois, muotitalot hakevat aina absoluuttista uutta ja se voi tapahtua vain "väärän" kautta.

Ja tässä teille vinkit tyylin kopioimiseen: Housut: H&M, t-paita: ei tietoa, mutta kuuluu miehelleni. Niin ja  huom! Ei kenkiä vaan vastapestyt varpaat (=kevät). Ehkä Chanel tai Dior lanseeraakin piakkoin kesämalliston, johon ei kuulu kenkiä. Olisipa ainakin käänteentekevä linjaus.

Ja jos oikein kunnolla tiiraat, huomaat mustassa t-paidan pinnassa pieniä roskia. Ne ovat jälkiä munkeista ja niiden päällä olevasta sokerista. Isompi röhnä liittyy myös jotenkin vapputoimintaan, mutta ei aavistustakaan miten. Jos tämä ei ole vapputyyli niin mikä sitten?

1 kommentti: