perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappupleksit - eli kun mies tuli taloon

No niin! Nyt on asiat mallillaan. Olen ryystänyt jo neljä suurta lasillista kuohuviiniä eikä loppua näy. Yritän skarpata, etten kirjoittaisi humalaisia höpötyksiä, mutta juuri äsken kirjoitin "eikä lappua näy".

Ukko on saanut bailata eilen, joten siinä nyt keitelköön kahvia ja esittäköön Nightmare Moonia. Minä olen jo aamusta pyykännyt, viiltänyt sormeni ruokaa tehdessä ja jumalauta siivonnut (taas). Nyt olen maatunut kiinni tähän sohvaan, josta irtoan vain sitä varten, että voin huojua jääkaapille täyttämään mun lasiain.

Veikkaan että huomenna särkee päätä. Otan siis pari buranaa jo ennen kasia ja painun pehkuihin. Sitten herään kuudelta päänsärkyyn ja haen pari buranaa lisää + panadolia. Ja juon vettä.

Riemukasta vapun jatkoa!

ps. Makkarista kuului helvetinmoinen räminä ja räiske. Makkonen kaatoi pyykkitelineen. Tuli mulle jotain huuteleen, mutta minä en korvaani lotkauttanut, joten juoksi takaisin isin huomaan. Hahhaa!

2 kommenttia:

  1. Ai niin, ja ne jumalauta toivat sitä spray-serpentiiniä tänne kämppään. Uusi neuroottisen siisti minäni raivostui ja heti kun purkki oli kulutettu, pistettiin Makkonen äiskän kanssa keräämään mokoma rähmä. Yäk.

    VastaaPoista
  2. Paitsi että en minä ole neuroottisen siisti. Vain laiska. Okei, tämä taitaa olla humalaista höpötystä. Lopetan nyt.

    VastaaPoista