sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ehkä hieman outo suhteeni uuteen imuriin

Ja tässä hän ylpeänä telineessään seisoo!

Okei, pöytälamppu tönöttää ahdistuneena vieressä, kun sillä ei ole pöytää tai edes telinettä, jolla HÄN voisi seisoa, mutta mitäs pienistä. Ei minun sisustustaustallani kaikkea voi vaatia.

Tämän imurin vuoksi voisin istua vaikka muurahaispesään. Paljain pyllyin. Tai muuttaa Kongoon. Paitsi siellä tälle ei ehkä löytyisi pistorasiaa.

Rakas. Pus. Ja isohali kans.


Tästä saa vielä kätevästi irrotettua rikkaimurin pienempiin katastrofeihin. Ja niitähän riittää. 

11 kommenttia:

 1. Mua vähän pelottaa tää sun takinkääntö imureiden suhteen.

  VastaaPoista
 2. No kun siinä ei ole sitä JOHTOA! Osta itse ja kokeile, saat palan taivasta! Mutta voin lohduttaa, että muutoin arkiaskareet kyllä krrrrpivät vieläkin ihan normitapaan.:D

  VastaaPoista
 3. Saanko esitellä oman rakkauteni kohteen: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/40520/dbxgg/Dyson-DC35-varsi-imuri
  <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon mie hankin seuraavaksi. Sitten kun se värkki vielä tuuppaa pölyt itse roskapussiin, niin meen sen kanssa naimisiin.

   Poista
 4. Tää johdottomuus se vasta epäilyttävää onkin (en nyt sano mitään tuosta muotoilusta).

  VastaaPoista
 5. Hahahaaa! Meinasin kyllä viitata siihenkin...

  VastaaPoista
 6. Kyllä, tuo imuri on ihana. Parasta siinä on se, että meillä sitä tykkää käyttää eniten lapset... Imuroivat omat sotkuista ruokapöydän alta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistoidea! Vielä toistaiseksi Makkonen ei tuota jaksa raahata, mutta rikkaimuria kyllä...😄

   Poista
 7. Itse aloin teini-iässä lakkoon ja sanoin etten tasan siivoa huonettani ennen kun saan tuollaisen johdottomuuden. Muutaman kuukauden sotkuja katseltuaan äiti sen mulle etukäteissynttärilahjaks hankki-ja edelleen, liki viisi vuotta myöhemmin, on asuntoni ainoa imuri. Nyt lähiviikkoina vain olen alkanut haikailemaan johtoversion perään, on niissä vaan jotain sympaattista (eikä pölysäiliöö tarvis tyhjentää JOKA imuroinnin jälkeen...).

  VastaaPoista
 8. Viisi vuotta! Olen kateellinen. Ja minä en sitä perkuleen johtoa ota enää ikinä takas. Kyllä ne markkinoille jonkun isomman säiliön keksii!:D

  VastaaPoista